logo

CUM SA POZEZI?(AMATORI)

Intotdeauna mi-a placut fotografia, dar niciodata sa fiu subiectul unei fotografii. Si a venit si momentul in care sa trec domeniul fotografie la un nou nivel. Atunci cand mi s-a propus ‘’hai sa facem studioul sa mearga’’, nu am stat pe ganduri si am spus ‘’ DA!!’’. Nu am sa va plictisesc cu prea multe detalii, doar cu inceputul dorintei de a fi si subiectul din fotografie. Si cum mai tot timpul sunt ‘’baiatul de mingi’’, evident eu sunt subiectul principal pentru proba de lumina.  Analizand pozele reiesite dupa astfel de probe, m-am gandit, cum as putea sa fac sa arat mai bine in poze? si asa am inceput sa cercetez internetul in cautare de idei, trucuri si am sa va enumar cateva in acest articol.

Primele 10 minute sunt de teste, acomodare cu fotograful si camera.

In primul rand trebuie sa fii relaxat/a, bucura-te de moment, incepe prin a respira adanc de cateva ori.

Postura este cheia, deci stai cat mai drept/dreapta, nu iti incrunta fruntea.

Nu te forta sa razi, fata ta poate zambi doar din expresia ochilor, gandeste te la ceva gingas, daca asta nu merge atunci practica in fata oglinzii.

Imbraca-te in ceva comod dar care sa iti dea un plus de incredere, o tinuta care sa te puna in valoare.

O sedinta foto este un moment frumos, un loc unde iti vor fi prinse in imagini cateva crampeie din viata ta, asa ca vino pozitiv/a, este ceva distractiv, fii increzator/increzatoare si distreaza-te.

E simplu, nu-i asa ?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *