logo

Sedinta foto magazin de rochii (mama si fiica)

E vineri.

     Ziua mult asteptata si mult anuntata pe facebook ca prevestitoare a weekendului, ziua cand mai tragem mata de coada. Ei bine, nu si in cazul nostru, pentru ca azi avem doua sedinte foto. Timpul e scurt, sedintele sunt una inside, alta outside, trebuie sa ne miscam eficient si sa obtinem rezultate nemaipomenite.

Sedinta no 1

Bianca Rusu Designs

Cea mai mare surpriza a fost sa descoperim ca vom avea si un mini dulce model la aceasta sedinte foto. Va exemplific prin poze cam cat de dulce:

 

Colectiile Bianca Rusu Designs sunt un amalgam de bun gust, taieturi fine si materiale aproape pretioase (de la pietre pretioase).

Bianca Rusu creatoarea acestor deosebite tinute de Haute Couture este o tanara pasionata de frumos, de calitate, o persoana care doreste sa reinvie feminitatea anilor 50.

Organza, tafta, matase, doar cateva din cuvintele pe care le aud si le simt la atingerea cu mana. Desi nu am nici cea mai vaga idee despre croitorie, observ cat de minunat sunt executate aceste capodopere textile. O colectie diafana ce va calatori intr-o tara exotica precum Dubai.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *