logo

Mother&daughter

Ieri a fost o zi frumoasa si calduroasa de primavara ce semana mai mult cu o zi de vara. Si pentru ca am vrut sa profitam la maxim de soare, verdeata si aerul placut de afara, am organizat o sedinta foto cu reprezentantele sexului frumos ale familiei Willems.

Cine sunt acestea?, nimeni altcineva decat Luiza, Anna-Sophie si Eva.

Luiza este tanara mamica a doua fetite superbe, sotie, dar si o talentata creatoare de articole vestimentare mother&daughter. Povestea Luizei ca designer vestimentar incepe in urma cu doi ani cand a pornit un business micut ce astazi este pe cale de a fi unul foarte mare. (Girls Fashion Boutique- by Luiza Willems)

Ana-Sofi este o domnisoara de doar 6 anisori foarte cocheta si deja un mic model profesionist. Am fost uimita sa observ cum isi pregateste singura machiajul pentru fotografii, cum se pozitioneaza ca o mica printesa in fata camerei si colaboreaza cu mama ei.

Eva este o bebita de 2 anisori, aspiranta catre rolul de model in sedintele foto ale colectiilor mamei sale, foarte interesata de jeleuri, pe care recunosc ca le-a impartit cu noi.

Fotografiile au fost realizate intr-un cadru boem impletit din culorile naturii si arhitectura cladirilor.

Am asternut aici cateva impresii vizuale ale zilei de ieri.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *