logo

Fotografie copii

Sa fotografiezi copii poate fi o adevarata provocare uneori, de obicei acestora nu le place sa faca poze, in special cand au o alta activitate care ii distrage. Un portret reusit de copil nu consta in uita-te la camera si zambeste, ci in a-i surprinde personalitatea, energia si particularitatile care il fac diferit. Incearca sa cunosti si sa interactionezi cu copilul pentru a crea o legatura cu acesta. Daca esti frustrat de incercarea de a le face poze frumoase copiilor tai si nu numai, poate ar trebui sa analizezi ce perioada a zilei, saptamanii sau a lunii sa alegi pentru a ii prinde in toane bune.

Uite cateva idei:

Dupa somn

Pentru copiii mici care sunt obositi, o sedinta de fotografie profesionala in studio sau in comfortul casei tale, poate fi un mare chin si nu vei reusi sa obtii rezultatele dorite. De aceea cel mai bine ar fi sa il surprinzi dupa somnul de dupa masa, cand acesta este relaxat si inarmat cu un zambet de fericire si chef de joaca.

In timp ce dorm

Uneori, aceasta este singura modalitate de a obtine poze reusite cu micutii dvs., in special cu un nou-nascut.

Dupa masa

Un copil care a terminat de mancat este un copil fericit. In acest caz, ia copilul si joaca-te cu el, fa funny faces pentru a-l face sa zambeasca.

In timp ce se joaca cu familia

Atunci cand un copil se joaca cu parintii sau cu bunicii, este un moment propice sa ai camera la indemana pentru a surprinde aceste momente. Petrecerile, zilele de nastere, reuniunile de familie, sarbatorile sunt alte momente propice pentru a realiza fotografii cu micutii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *