logo

Portfolio

Portrait

Portret Ca fotografi ne intalnim zi de zi cu provocari, dar cea mai mare provocare este sa lucrezi cu persoana din fata ta. Fie ca are sau nu experienta modelul care paseste pentru prima data in fata obiectivului asteapta indicatii. De aceea este important sa se creeze o relatie de prietenie si incredere. Sunt mai multe categorii de fotografii, prima pe care o abordam este cea de portret. Fotografia portret este destinata sa te reprezinte ca o carte de vizita vizuala. Portretul surprinde crampeie de emotie din persoana care se afla in fata aparatului de fotografiat. Fotografia de portret desi pare simpla este modelata de foarte multe reguli mici, precum tinuta, pozitia corpului, a barbiei, a umerilor si cea mai importanta atitudinea.

Lookbook

Look Book Sedinta foto profesionala Look Book este fotografia fashion, menita sa scoata in evidenta forma, textura si calitatea produsului comercializat astfel incat clientilor le va fi mai usor sa aleaga produsele promovate. Sedinta foto Look Book este, deasemenea, destinata modelelor profesioniste, pentru imbogatirea portofoliului.

Produse

Produse Sedinta foto de produs este destinata companiilor care vor sa isi prezinte profesionist si cu acuretete produsele comercializate.

Makeup & Hair

Makeup & Hair Fotografia de make-up si hair este de mare utilitate pentru profesionistii din beauty, deoarece acestia isi pot aduce mai aproape munca de clienti. Fotografia profesionala reuseste sa cuprinda imagini cu detalii din culori, texturi, forme ce vor fi folosite in portofoliul fiecarui make-up artist sau hair stilist. O fotografie buna iti poate mari considerent numarul de clienti care vor apela la serviciile oferite de catre tine.

Photoshop

Photoshop este un instrument pentru retusarea fotografiilor care ofera posibilitatea de a crea imagini deosebite, este unealta prin care corectam imperfectiuni de moment, precum o pata, un cos, o cearcana sau chiar o cuta de pe tinuta ce s-a mototolit in drum spre sedinta foto.