logo

Prima ta sedinta foto

Prima ta sedinta poate fi o experienta de neuitat dar si o mare sperietura inainte ca aceasta sa aiba loc. Ce sa faci la prima ta sedinta? In primul rand sa ai incredere in fotograf si sa te relaxezi pentru a fi cat mai natural/a. Pentru ca o poza naturala este mai buna decat orice alta poza studiata. Inainte de a ajunge la sedinta foto, ai putea folosi oglinda pentru a studia care este profilul tau bun, pentru a analiza ce anume iti place la expresiile tale si ce sentiment este asociat cu acestea, dar si ce anume nu iti place pentru a evita, astfel incat prin acest mic studiu vei simti ca detii controlul asupra mimicii tale.

Ca model amator in sedintele foto vei avea nevoie de un timp intre 10 pana la 20 de minute de acomodare cu situatia, cu fotograful, cu timiditatea.  Lasa-l pe fotograf sa te ghideze si nu in ultimul rand ai incredere in tine. Improvizeaza, experimenteaza, mai bine stergem 200 de poze si pastram 10 decat sa avem o poza si aceea sa nu fie pe plac. Cand vei ajunge acasa cu siguranta te vei gandi, as fi putut sa fac si asa si asa, si mai mult ca sigur ca primul stop pe care il vei face dupa shoting este in fata primei vitrine sau oglinzi schimonosind niste fete dragute.

Alegeti tinutele in asa fel incat sa te simti puternic/a, frumos/a, increzato(are)r si bineinteles lejer. Evidentiaza putin mai mult machiajul daca pozezi in studio, deoarece intensitatea acestuia scade sub influenta luminilor ce vor “cadea” pe tine in timpul shootingului. Spala-ti parul cu o zi inainte, asigura-te ca ai unghiile aranjate.┬áTinand cont ca nu dureaza foarte mult o sedinta, iti poti aduce pantofi(pentru fete) cu toc cat mai inalt pentru a oferi un plus de inaltime corpului tau si a avea poze si mai reusite.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *