logo

Lansare magazin on-line Royal-Rdesign

In urma cu cateva zile prietena noastra Raluca, a lansat o noua linie de haine destinata doamnelor si domnisoarelor de toate varstele.  Colectia este una fresh, provocatoare si in acelasi timp eleganta, destinata purtarii in timpul zilei dar si la evenimentele speciale din viata ta.

  Pentru a ajunge rapid catre aceste articole minunate este suficient sa apasati pe www.royalr.design.

 

Royal-Rdesign va pune la dispozitie colectii “ready-to-wear” dar si posibilitatea de a va realiza la comanda rochia mult dorita.

  Cateva lucruri despre Raluca, preluate din site-ul magazinului:

“Pasiunea pentru design vestimentar a început cu desenele si schitele stangace ale unui copil si preocuparea fata de acel ceva care facea timpul sa treaca extrem de repede.
Desi pentru o perioada am lasat visul din copilarie usor in umbra, mi-am continuat studiile in alte domenii si mi-am focusat toata energia si atentia asupra familiei; ani mai tarziu am revenit asupra lui si am decis sa-l fac sa se intample.

In momentul in care in familie am ramas doar eu si fiica mea, mi-am dat seama ca rolul unei mame singure este sa ii ofere copilului un model. De aceea mi-am propus sa fiu pentru fetita mea, Rebecca, o sursa de inspiratie, sa vada la mine diferenta dintre oamenii care viseaza la ceva si cei care isi traiesc visul.
Faptul ca ea imi impartaseste pasiunea pentru desen si design vestimentar, imi da si mai multa putere si motivatie sa-mi continui visul materializat in Royal R Design si sa o sustin pe ea in a-si urma pasiunea.”

Noi, echipa YouFotoStudio, ii dorim ceea ce deja stim ca are si anume mult succes si sa ne mai bucure cu multe alte colectii deosebite.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *